Business Brains BizzModell

 

Sander Jansen, MBA

 

Sander Jansen is dè Business Consultant voor organisaties die de digitale transformatie willen omarmen. Hij heeft meer dan tien jaar relevante ervaring als bestuurder van een fabriek die de innovatieagenda van print- en boekindustrie bepaald heeft. Daarnaast is hij cum laude afgestudeerd op de faculteit Science & Technology met onder andere zijn thesis over Sociale Innovatie op de werkvloer. Hij heeft diverse bedrijven opgestart, waaronder zijn coöperatie ChangeVenture. ChangeVenture detacheert gespecialiseerde ChangeTeams om verandering van binnenuit organisaties te realiseren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het Innovatie Framework. De bouwstenen van dit framework beschrijft Jansen in zijn boek ‘De building blocks van het Innovatie Framework’, welke ook naar het Engels vertaald is. Met de Innovatie Audit onderzoekt Jansen bedrijven naar hun fitheid voor de digitale transformatie. Daarnaast adviseert hij diverse managers en bestuurders die hun business model aan het transformeren zijn. Sander Jansen heeft zijn theoretische kennis verrijkt met gedegen praktijkervaring en heeft daarmee een nieuwe standaard ontwikkeld voor innovatie.”

 

Tel: +31611305337 

E-mail: sjansen@changeventure.nl

 

Roy in het Veld

 

Als ondernemer denkt u constant na over de toekomst van uw bedrijf. Waar staat mijn bedrijf over 5 jaar? Hoe gaan we dat organiseren? Redden we dat met de huidige mensen, productiefaciliteiten en financiële middelen? Door de snelheid waarmee onze economie veranderd, moeten we ook ons bedrijf steeds sneller daarop aanpassen. Er zijn daarom momenten in bedrijven dat er behoefte is aan “vreemde ogen” die een frisse kijk kunnen geven op zaken.

Roy in het Veld is een ondernemer puur sang, en heeft meer dan 20 jaar bagage aan praktijkervaring. Hij heeft alle ups en downs die een bedrijf kan meemaken, meegemaakt. Hierdoor weet hij hoe verhelderend het kan zijn af en toe "iets tegen een vreemde aan te houden”. Hij kan ondernemers onafhankelijk van bank of accountant ondersteunen die met hun bedrijf willen ontwikkelen op het gebied van sales, marketing of operationeel. Dit doet hij op een persoonlijk en betrokken eigen manier, pragmatisch en no nonsense.

 

Vragen stellen in plaats van antwoorden zoeken…eigen ontwikkelde FAR-methode

 

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen wordt er focus gecreëerd en wordt het vraagstuk écht aandacht gegeven. Een bewezen strategie welke gegarandeerd een positief resultaat op gaat leveren.

Middels de door hem eigen ontwikkelde FAR-methode (Focus – Aandacht – Resultaat) zijn reeds meerdere veranderingstrajecten ingezet en hebben deze maximaal resultaat opgeleverd. De sleutel van het succes van deze praktijkgerichte aanpak ligt in helder communiceren, hands-on in begrijpelijk taal van de werkvloer tot in de directiekamer.

Kortom; staat uw bedrijf voor een uitdagende verandering, en zoekt u daarbij naar flexibele managementondersteuning? Kijk dan eens op www.atfirstmanagement.com

 

Tel: +31654608521

E-mail: roy@firstmanagement.com

 

Drs. Mascha Gerretsen

 

Drs. Mascha Gerretsen is content marketing consultant en werkt dagelijks vanuit haar bedrijf Xmediamarketing aan content marketing projecten voor verschillende opdrachtgevers en branches, zowel mondiaal als lokaal. Mascha heeft ervaring met A-merken als ORTEC en PostNL en is Bestuurslid Communicatie, Marketing & PR bij de Reddingsbrigade Den Haag.

 

Tel: +31 6 4555 2754

E-mail xmediamarketing@outlook.com

 

Ernesto Nogueira

 

Ernesto is the Founder and Managing Director of ValueConnected and has over 21 years of experience in healthcare, with previous positions at Johnson&Johnson, GlaxoSmithKline, Acelity and the World Health Organization.

 

As the Managing Director of ValueConnected, Ernesto oversees a team of 35 associates in 20 countries helping healthcare companies to

1) identify and quantify the value of medical technologies; and 2) demonstrate such value to justify price and accelerate sales and market access.

 

Ernesto holds an MBA from the University of Texas at Austin in the US and is passionate our

Value-Based Care and the importance of Value for the commercialization and launch of medical technologies.

 

E-mail contact@valueconnected.com