BizzModell Podcast

Podcast #6 met Mascha Gerretsen over Content Marketing en Community Management

Mascha is een vakvrouw als het gaat om content marketing en community management.  

Als consultant helpt Mascha ondernemers met strategische vraagstukken.  Ze is zelfs zo goed, dat ze een boek samen met haar compagnon heeft geschreven. Aan de hand van een voorbeeld van o.a. de Bijenkorf neemt ze mee wat er mis kan gaan. Het is de moeite waard om haar boek te lezen. Verkrijgbaar bij www.bol.com

Podcast #5 met Menno Lanting schrijver van o.a. De Disruptieparadox.

Menno Lanting is dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. In zijn interview blijkt dat innovatie veel meer vergt dan een dik rapport. Je moet overeenstemming welke taal je gaat spreken met z'n allen.

Kortom is er een "alignment"? Vaak blijkt dat de meeste mensen veranderen niet leuk vinden. Dat heeft meteen invloed op je bedrijf. Krijg je wel iedereen mee? Maar gelukkig worden niet alle business modellen en bedrijven meteen weggevaagd als Tesla, Facebook en andere high-tech groeiers.

Podcast #4 Dharminder Biharie met Sander Jansen van Change Ventures

Samen met Sander Jansen van Change Ventures bespreek ik waarom innovatie van binnenuit toch meestal niet werkt. Is ICT een de zorg een hype of echt blijvend? Veranderen binnen organisaties is vaak een HR en directie vraagstuk om een organisatie mee te nemen. Heb je prangende vragen over innovatie? Laat het ons weten! Dan behandelen wij je vragen in de volgende podcast! Dus waar wacht je nog op?

Podcast #3 Dharminder Biharie bespreekt met Marianne Zwagerman over innovatie in Nederland

Je hóeft niet te innoveren. Waarom zou je als bij John de Mol en Mark Zuckerberg ook bijna alles mislukt. Marianne legt het hier uit. Meer weten? Luister naar onze podcast. Volg Marianne Zwagerman via Twitter @mariannezw of kom in contact met jaar via haar website.


Podcast #2 door Dharminder Biharie

Daar ben ik weer. Het duurde even voordat ik weer online ging. Waarom was ik een tijd offline? Ik behandel in mijn Podcast de volgende onderwerpen:  valkuilen iedereen heeft er hekel aan en toch komen we ze tegen in een innovatieproces, iemand innovatie titel geven is geen innovatie, ondernemers hebben vaak te veel focus op de concurrent i.p.v. de klant en als je te makkelijk omzet krijgt word je lui.

Podcast #1 door Dharminder Biharie

Je moet je huis schilderen en onderhouden. Raad eens? Je moet ook jouw businessmodel onderhouden. Anders komt er een sloopkogel en dat doet heel veel pijn...