BizzModell trainingen

BizzModell Bootcamp (1 dag)

Je kunt na de eendaagse BizzModell Bootcamp direct zelf aan de slag! In de Bootcamp ontwikkel je adaptief vermogen met de BizzModell-methodieken.


BizzModell SPRINT (5 dagen)

Met BizzModell SPRINT los je gezamenlijk binnen 40 uur ingewikkelde innovatie-vraagstukken op. Met jouw teams van R&D, marketing, sales, IT, legal etc. het C-level of senior management leer je een knoop doorhakken over complexe vraagstukken, binnen 5 dagen.

 

De SPRINT start met een halve dag briefing en een week later is duidelijk of klanten interesse hebben in jouw (nieuwe) product of dienst. C-level/senior managers doen de eerste twee dagen en de laatste dag mee.

 

Vijf werkdagen investeren lijkt misschien veel, maar is waarschijnlijk niets vergeleken bij de tijd die iedereen al heeft besteed aan meetings die vooralsnog niets opgeleverd hebben…

 

Als je twijfelt over of een BizzModell SPRINT meer kost dan oplevert, neem dan contact met ons op, zo kunnen wij gezamenlijk vooraf bepalen wat het jou minimaal oplevert, dus of het de investering waard is.


BizzModell Masterclass (evenementen)

Een niet testbare business model en waarde propositie is eigenlijk "dead by default".

 

Veel bedrijven denken dat een businessplan gelijk de waarheid is.

Maar wat nou als je niet kunt groeien of je marge niet kunt verhogen? Of sterker: de kosten kunnen niet omlaag. Leer daarom nieuwe of bestaande producten/diensten eerste te testen voordat je heel veel geld en tijd verspilt.


BizzModell Consultancy (maatwerk)

Met BizzModell Consultancy bieden wij een maatwerkprogramma om adaptief vermogen te ontwikkelen. Ook faciliteren wij implementatie van de nieuwe werkwijze en processen binnen de organisatie.